Sosyal sorunlar ve toplumsal projelerle adından söz ettiren AK Parti Düzce İl Kadın Kolları, bu kez Yemen için harekete geçti. Yemen’de yaşanan yiyecek sıkıntısına çözüm bulmayı hedefleyen İl Kadın Kolları Teşkilatı, bu kapsamda düzenleyeceği kermesin gelirini, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı amaçlıyor.

23 Aralık Pazar Günü, Anıtpark Meydanı’nda Düzce Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar ve birçok gönüllünün katılımıyla gerçekleşecek olan büyük kermese, tüm Düzceliler davet edilirken, bu soruna hep birlikte çözüm bulma çağrısı yapıldı.

“Yemen için bir umut olmaya niyetlendik”

Yaptığı yazılı basın açıklaması ile düzenlenecek olan kermes hakkında bilgi veren ve çağrıda bulunan AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Yemen'de halkın çektiği zorluklar gün geçtikçe daha derin bir hal alıyor. İnsanların fakirlikten yiyecek bir şey bulamadıkları ülkede her gün onlarca kişi açlıktan dolayı hayatını kaybediyor. Tedavi şartlarının oldukça kötü olduğu hastanelerde de durum iç açıcı değil. Yemen krizi, hastaneleri de büyük ölçüde etkilediği için zor durumdaki çocuklara tedavi imkânı sunulamıyor.
Bizler oradaki kardeşlerimizi görünce karınca misali elimizden geleni yapmak,bir cana umut olmak adına böyle bir organizasyon yapmaya karar verdik. Bizler tüm Düzce bir ve beraber olarak Yemen için bir umut olmaya niyetlendik.”

Düzenlenecek olan kermese tüm Düzcelileri davet eden Güneş, elde edilen gelirin Kızılay aracılığıyla Yemen’e ulaştırılacağını da belirtti.

HABER: İ. İ. AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ 

İOS için TIKLAYINIZ