Meteoroloji Müdürlüğü’nün bir gün önceden uyarısını yaptığı sağanak yağış, Düzce’yi yine felç etti. Bazı ev ve dükkanlarda su baskınları meydana geldi, yollar sularla kaplandı…

Gece boyunca devam eden ve öğleden sonra etkisini arttıran yağış sonrası bazı mahallelerdeki sokaklarda çamurla kaplı göletler oluştu. Yunus Emre Okulunun bulunduğu Çay Mahallesi Seyhan Caddesi’nde araçlar bile güçlükle ilerleyebildi. Sabah okula gelen öğrenci ve veliler, karşıdan karşıya geçmekte zorlandı.Cadde üzerinde dükkanları bulunan esnaf ise her yağmurda aynı çileyi çektiklerini ifade ederek belediyeden çözüm istedi.

TERMİNALDEKİ REZİLLİK!
Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali de yine yağmura yenik düştü. Düzce’de vatandaşların en çok şikâyet ettiği yerlerin başını çeken terminalde rögar kapakları tıkanınca vatandaş büyük bir sınavla karşı karşıya kaldı. Kısa süreli etkili olan şiddetli yağmurun ardından terminalin tamamına yakını suyla kaplanarak adeta göle döndü. Su içinde kalan terminalde vatandaşlar ne otobüse binebildi ne de otobüsten inebildi.