Son günlerde kapalı olan hava şartlarının ardından İstanbul başta olmak üzere etkili olan yoğun dolu yağışı Gölyaka, Gümüşova başta olmak üzere Düzce ve ilçelerinde de etkisini gösterdi. Etkili olan dolu yağışı nedeniyle D-100 karayolunda sürücüler zor anlar yaşarken yağış nedeniyle kısa süre trafik çift taraflı olarak durdu.



Etkili olan dolu ve yağmur yağışı nedeniyle vatandaşlar da evlerine akın ederken dışarıda kalan vatandaşlar ise sığınacak yer aradı. Araçlarını açık alanlarda park eden vatandaşlar ise araçlarının yağış nedeniyle hasar görmemesi için yoğun çaba harcadı. Dolu ve özellikle etkili olan yağmur yağışı nedeniyle açık alanda park eden çok sayıda araç hasar aldı.



Diğer taraftan Düzce’nin Beyciler ve Karaca mahallesi’nde yolları yağış nedeniyle su basarken araçlar yolların su olması nedeniyle yolu kullanamıyor. Yağmurla birlikte etkili olan rüzgar nedeniyle ağaçlar araçların üzerine devrilirken vatandaşlar da evlerine su basması nedeniyle zor anlar yaşıyor.



Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin giriş katında da su baskını yaşandığı öğrenilirken hasta yakınlarından çok sayıda şikayet geliyor. Düzce genelinde ise etkili yağmur nedeniyle çoğu evin giriş katlarına su basmış durumda.







Düzce Belediyesi ekipleri de yollara devrilen ağaçlar ve su basan evler için etkili yağışın ardından çalışmalarına başladı.