AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan’ın kızının nişanına katılmak için Düzce’ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ve yardımcısı Harun Karaca  AK Parti İl Başkanlığını da ziyaret etti.




“Düzce’den yine derece bekliyoruz”
Ataş ziyaret sırasında yaptığı açıklamada:
“Bu zamana kadar Düzce bizi hiçbir seçimde yanıltmadı. En son yapılan seçimde de yüzde 71 oranında oy çıktı. Bu seçimlerde de Düzce’den derece yapacak oy bekliyoruz. Bunun içinde parti olarak yerel yönetimimiz elinden geleni yapıyor. Bu seçimlerde de Düzceliler’den yüksek miktarda oy alacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.




“Yine değerlendirme yapacağız”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı yerel seçimlerden önce mevcut belediye başkanlarının değerlendirilmesi konusuna da değinen Ataş;

“Bu zamana kadar her seçimde kamuoyu yoklaması yapıp mevcut belediye başkanlarını, milletvekillerini, parti il başkanlarını değerlendiriyorduk. Bundan sonrada aynı şeyi yapacağız. 2019 yerel seçimlerde de mevcut belediye başkanlarımızı her anlamda değerlendirerek görevinde başarılı olan başkanların görevlerine devam etmeleri sağlanacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın”  ifadelerini kullandı.



Haber: M.AYDIN