Aydınpınar’daki Kaplanoğlu Alabalık Tesisi işletmecileri  tarafından müşterilerine yeni hizmet, yaptırılan doğa sporu paintball'un açılışına Düzce Vali Yardımcısı Ramazan Şahin, Düzce İl Kültür ve Turzim Müdürü Özcan Budak, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan vekili Metin Çevik  ve bir çok davetli katıldı

 

. Açılışın   ardından bütün davetliler bu ilginç sporu denedi bir çoğu belki hayatlarında ilk kez yaptıkları bu doğa sporunu çok sevdi.   Kaplanoğlu Alabalık işletmecileri tarafından yaptırılan paintball alanı ile müşteriler yiyecekleri biribirinden güzel yemeklerden sonra doğa ile içiçe sevdikleri ile beraber paintball yapabilecekler.

 

Paintball  nedir derseniz, tüm dünyada her yaş ve meslek grubundan geniş bir oyuncu kitlesine sahip, popüler bir doğa sporudur. Oyuncular, bazı kuralların eşliğinde boya topu atan gazlı silahlarını kullanarak, o oyun için belirlenmiş görevlerini başarmaya çalışırlar. Bu görev, çeşitli bayrak kapma operasyonları, karşı takımın kaptanını vurmak, bir bölgeye saldırmak veya bu bölgeyi korumak gibi onlarca oyun senaryosu içinden tercihe göre seçilir. Davetliler yaptıkları bu sporun ardından  hep beraber yemek yediler.