Gümüşovalı bayan komiser Ergül Gündüz, yakalandığı böbrek yetmezliği nedeniyle görev yaptığı Kocaeli ilinde hayatını kaybetti. Gündüz'ün cenazesi Gümüşova'nın Küçüksu köyünde toprağa verilecek.

Akut böbrek yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı hastanede vefat eden Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğünde görevli Gümüşovalı komiser Ergül Gündüz için tören düzenlendi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü önündeki törene, Ergül Gündüz'ün ailesi, yakınları, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve meslektaşları katıldı. Tören sırasında ayakta durmakta zorlanan anne Türkan Gündüz, sandalyeye oturtuldu. Hüseyin Namal, Gündüz'ün görevini en iyi şekilde yapan, çalışkan ve çok sevilen biri olduğunu belirterek, ''Onu kaybetmenin üzüntüsü içindeyim, ailesi ve teşkilatımıza sabırlar diliyorum'' dedi. Daha sonra, Gündüz'ün bayrağa sarılı tabutu, meslektaşlarının omuzunda cenaze aracına taşındı. Gündüz'ün cenazesi, toprağa verilmek üzere Düzce'ye gönderildi.

35 yaşında vefat eden Ergül'ün naaşı yarın öğle namazını müteakip memleketi olan Gümüşova'nın Soğuksu köyünde kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.