Özel Öncü Eğitim Kurumları tarafından ilk kez düzenlenen bahar şenliği öğrenci ve velilere dolu dolu bir gün yaşattı. Düzenlenen şenliğe Vali Bülent Kılınç, Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Sağlık Müdürü Ersin Şimşek, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu ve DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı da katıldı. “Sevgi, Dostluk ve Bahar Şenliği”ne katılan Vali Bülent Kılınç, Özel Öncü Koleji'ni böyle bir etkinliğe imza atması nedeniyle kutladı. Kılınç, “Eğitim açısından bu tür organizasyonlar büyük önem taşıyor. Öğrencilerin ders dışında sosyal aktivitelerde kendilerini göstermesi bu tarz etkinliklerle oluyor. “ dedi.


Öncü Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı da yaptığı konuşmada öğrencilerin daha verimli çalışmaları için böyle bir etkinlik yaptıklarını ifade etti. Tonyalı, bu tür etkinliklerin öğrenci veli ve öğretmen birlikteliği için önemli olduğunu da dile getirdi.


Öncü Koleji Yerleşkesi'nde yapılan şenlikte öğrenciler, birbirinden güzel eserleri enstrümanlar eşliğinde seslendirdi. Öncü Koleji öğrencileri, dans gösterileriyle de izleyenleri büyüledi. Bahar Şenliği, tiyatro oyunları, gösteri amaçlı yapılan maçlar, baba – oğul penaltı atışları ve havuz açılışıyla sona erdi. Veliler, etkinlikleri hazırlayan Öncü Koleji öğretmelerine ve okul yönetimine teşekkür etti. Öğrencilerin bir yıl boyunca yaptıklarını velileriyle paylaşmasını sağlamak ve öğrenci- öğretmen-veli ilişkisini güçlendirmek amacıyla bu yıl ilk kez düzenlenen Bahar Şenliği, her yıl geleneksel olarak düzenlenecek.