Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi geleneksel dost meclisi yapıldı. MÜSİAD Başkanı İsmail Çakmak, MÜSAİD yönetim kurulu, Genç MÜSİAD Başkanı Serkan Verep ile yönetim kurulu üyeleri ve işadamlarının katılımı ile gerçekleştirilen dost meclisi, yemekle başladı. Toplantıda geçtiğimiz hafta Anıtpark’ta gerçekleştirilen Fetih Gecesi’nin değerlendirmesi de yapıldı.

 

 

Yemek ikramın ardından konuşma yapan MÜSİAD Başkanı İsmail Çakmak, öncelikle genç müsiada çalışmalarından dolayı tebrik etti. Düzce’nin sorunları için çalıştıklarını hatırlatan çakmak, gümrük müdürlüğü için harekete geçtiklerini ifade etti.


Çakmak, “Biz hem iş alanında hem de sosyal alanlarda önemli işlere imza atıyoruz. 2 ayda bir yapmış olduğumuz toplantılar var. Bu toplantılarda Düzce’nin sorunlarını iş adamlarının sorunlarını orada konuşarak çözüm üretmeye çalışıyoruz. Van’da genel idare toplantımız olacak. Buradaki gündem konusu gümrük. Düzce’de gümrük müdürlüğü yok. 1-2. organizemiz var.3-4-5. organize geliyor. Ticari açıdan önemli şeyler bunlar. Biz toplantıda Düzce’ye; gümrük birliğinin gelmesi için uğraşacağız” dedi.


Genç MÜSİAD Başkanı Serkan Verep de 29 Mayıs akşamı yaptıkları etkinlikten övgülerle söz etti ve destek verenlere teşekkür etti.


Dost meclisinde “ Fetih Ruhu Düzce’de”; programında emeği geçenlere plaket verildi.

 

 

Haber;S.Kaşkır