Düzce'de elektrik dağıtımından sorumlu olan SEDAŞ şu günlerde verdiği değil veremediği elektrikle adından söz ettiriyor. 1 hafta içerisinde bir çok bölgede 4-5 saati aşkın kesintiler yaşanması vatandaşı çileden çıkarttı. Uzun süren kesintiler nedeniyle mağdur olan mahallelere  Uzunmustafa Mahallesi de eklendi.

Bu sabah saat 08:00 sıralarında başlayan ve 3 saati aşan elektrik kesintisi nedeniyle SEDAŞ'ı arayan vatandaşlar, hiçbir bilgiye ulaşamadı. Daha önce yaptığımız kesinti haberleri için "arıza yaşandı" gibi gerekçeler sunan SEDAŞ'ın bir kez vatandaşları saatler süren kesinti ile karşı karşıya bırakmasına nasıl bir savunma yapacağı merakla bekleniyor.


Öte yandan SEDAŞ Müşteri Hizmetleri'ni arayan vatandaşların, elektriklerin ne zaman geleceğine dair bilgiye ulaşamadıklarını haber merkezimize bildirmeleri üzerine yetkililere ulaşmaya çalıştık. Ancak 3 saatten fazla süren kesinti hakkında bilgi almak için aradığımız SEDAŞ İl Müdürü Barış Celet'in telefonları kapalı olduğu için kendisine ulaşamadık.

Haber: C.ÜSTÜNER

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ