Görevine 1 ay önce başlayan Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzce’de basınıyla tanışma kahvaltısında buluştu. Demetevler Mahallesindeki Yenikent Polis Merkezi’nde düzenlenen kahvaltıya Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, Düzce yerel basını, ajansların il temsilcileri ve emniyet mensupları katıldı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda Deniz gazetecilerle sohbet eşliğinde talep ve ricalarını iletti.

“Etle tırnak gibiydik”
Kahvaltıda konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir ile birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Deniz,“Sayın komutanımla et ve tırnak gibi evveliyatında birlikte çalışıyorduk. Bu birlikteliğimiz daha farklı bir boyuta geçti aynı kurum çatısı altında birleştik. Dolayısıyla bu kahvaltıda da birlikte olalım istedik” dedi.

“Sizin hangi zorluklarla görev yaptığınızı çok iyi biliyorum”
Gazetecilik mesleğine komiser yardımcısı olduğu yıllardan yakın olduğunu ve gazeteciliğin önemine değinen Deniz şunları ifade etti: “3-4 yıl eski model beyaz arabalarda karda kışta beraber çok görev yaptık. Onun için sizin nasıl görev yaptığınızı ne şekilde ve hangi zorluklarla görev yaptığınızı o dönemlerde hakikaten yaşadık ve gördük. Bugün içinde bulunduğumuz ülkemizin görünür her bir yerine 15 Temmuz’u kazıyacağız ki tarih boyunca unutulmasın. Birçok kurumlarımızdan jandarma ve polisimizden kayıplar yaşandı. Bunlar hiç önemli değil, bizim mevcut arkadaşlarımızla daha iyi daha güzeli yapacağımıza hiç şüpheniz olmasın.”

“Çok güzel bir haber örneğiydi”
Deniz, Öncü Haber’de yayınlanan haberden örnek vererek ricasında bulundu. Deniz, “Burada ricamız şu olacak; Düzce’ye faydası olacak şeyleri birlikte yapalım. 3 adet otomobil hırsızlığı olmuştu. Doğal olarak bu haber oldu. Dediler ki 1 gecede 3 otomobil çalındı. Haber mi, haber. Arkadaşlarımızın dikkati bu 3 otomobilin aynı anda bulunmasını sağladı, yine bir haber. ‘Polis olayı 24 saat içinde çözdü’ bu haber arkadaşlarımızın motivasyonu için çok önemli ve çok güzel bir haber örneğiydi. Buradaki birlik ve beraberlik çok yerinde” şeklinde konuştu.

Düzce için hep birlikte hep beraber…    
Düzce İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir ise Düzce için hep birlikte başarılı işler yapacaklarına olan inancını ifade etti.