Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar unutamayacağı bir akşam yaşadı. 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği sevgi evinde kalan 130 çocuk ile 30 engelli bireyi düzenledikleri iftar organizasyonunda bir araya getirdi.

Bir yemek şirketine ait salonun terasında düzenlenen iftar yemeğine, çocuklar ve engelli bireylerin yanı sıra İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım, Bolu-Düzce Doğa Kolejleri Kurucusu ve Öncü Radyo ve Televizyon Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı, 1903 Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Darıyerli de katıldı.





Sıcacık bir aile ortamında yemeklerini yiyen çocuklarla tek tek ilgilenen Darıyerli, onlarla bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

İftar yemeğinin ardından sevgi evlerinde kalan tüm çocuklara protokol üyeleri tarafından imzalı Beşiktaş forması hediye edildi. Engelli bireylere ise günün anısına alışveriş yapabilmeleri için birer hediye çeki takdim edildi.



Haber: Ö.YILMAZ