Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası bu yıl da etkinliklerle kutlanıyor. Yaşlılar Haftası etkinliği kapsamında torunlarıyla bir araya gelen öğrencilerin büyükleri kendileri için hazırladığı sürpriz karşısında duygu dolu anlar yaşadı. Okulun bahçesinde yapılan etkinlikte minik öğrenciler ellerinde büyükleri için yazılan güzel sözlerin bulunduğu pankartlarla birlikte anneanne, babaanne, dede, anne ve babalarıyla Polis ekibi eşliğinde okul çevresinde yürüyüş yaptı.



“Onlar sadece bir günde değil, her zaman için baş tacımız”
Etkinlikte haftanın anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Gölyaka Anaokulu Müdürü Nagehan Çelebi şu ifadelerde bulundu:
“Çocuklarımıza, yaşlılara karşı saygı duyulması gerektiğini, yaşlıları sevmeleri gerektiğini anlattık. Bugün artık farklı yaşlar eskisi gibi bir araya gelemiyor ve böylesine keyifli farklı paylaşımlar yaşanılamıyor. Bir toplumun yaşlısına sahip çıkarak, onları hayatlarının son dönemecinde huzurlu ve sorunlardan arınmış bir şekilde hayatlarına devamını sağlamak bir kültür mirasıdır. Tüm yaşlıların Yaşlılar Gününü kutluyor, onların sadece bir günde değil, her zaman için baş tacımız olduğunu özellikle vurgulayarak, tüm yaşlılarımıza sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.”



Düzenlenen etkinliğe, Gölyaka Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe, Şube Müdürü Ali Kanık, Halk Eğitimi Müdürü Ahmet Beyter, Orman İşletme Müdürü Mevlüt Arslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe  Müdürü İrfan Başar, Kurum Müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.



Etkinlik yemek ve çay ikramının ardından son buldu.



Haber: H.GÜRSOY