Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nde Yunus Timi olarak görev yapacak olan polis memurlarının yaklaşık bir ay önce başlayan motosiklet eğitimleri başarıyla sona erdi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nün 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası sayıları azalan Yunus Timlerini tekrar canlandırmak amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü’nden edilen talep doğrultusunda gelen eğitmenlerce 2’si kadın 15 kursiyer 27 gün boyunca motosiklet eğitimi aldı.

Bugün sona eren eğitimler sonucunda İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İzmir Emniyet Müdürlüğü’nden gelen eğitmenlere katkılarından dolayı teşekkür plaketi ve hediye takdim etti.

Kazasız belasız başarılı görevler diliyorum
Deniz, plaket takdimi sırasında Yunus Timlerinin asayişin sağlanmasındaki önemini vurguladığı konuşmasında şu ifadelerde bulundu:

“Bu motorize ekipler, diğer ekiplerimize göre biraz daha fazla hızlı hareket kabiliyetine sahip oldukları için olaylara müdahalede daha hızlı olacaklar. Arkadaşlarımızda Düzce’mizin asayişine muhakkak katkıda bulunacaklar. Bu vesileyle arkadaşlarımıza kazasız belasız başarılı görevler diliyorum. Düzce’mize hayırlı olsun.İzmir Emniyet Müdürlüğü’nden arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum, uzunca bir süre eğitimde bulundular.”