CHP'nin 90'ncı yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Chp il Başkanı Basri Karslıoğlu ve CHP Merkez İlçe Başkanı Semih Cemşit partinin 93 yaşındaki en yaşlı üyesini Koçyazı mahallesindeki evinde ziyaret etti.

Karslıoğlu ziyareti esnasında İrfan Öztürk'ün partinin kuruluşu ile yaşıt olduğunu belirterek bugüne kadar siyasi parti çizgisinden hiç sapmadığını söyledi.

AK PARTİLİLER YAYGARA YAPSALARDA...

Karslıoğlu, Chp'nin Türkiye'ye demokrasiyi getiren parti olduğun dikkat çekerek “Ak partilier'in ne kadar yaygara yapsalarda tarihi okumadıklarını söyledi...Sözlerine eğerki; Chp sayesinde demokrasi olmasaydı; padişahlık, sadramzamlık devam edecekti diye devam etti. Bunun sonucunda da göstermelik bir hükümet olabilirdik dedi ve örnek olarak Irak ve Suriyeyi örnek gösterdi.”dedi.

Düzce'de en yaşlı parti üyesi olan İrfan Öztürk'e tesekkür eden Karslıoğlu, böyle bir partide önderlik ettiği için minnet duyduğunu dile getirdi.

Kulakları ağır işittiği için konuşanları anlamakta güçlük çeken Öztürk ve ailesi CHP Teşkilatının yapmış olduğu ziyaretten mutluluk duyduklarını ifade etti. 



Haber: S. KAŞKIR