İstiklal Konferans Salonu'nda düzenlenen programın açılışında konuşan Düzce Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Müge Kanuni Er, Erasmus+ ve Erasmus programları arasındaki farklardan bahsederek sözü Engin Çavuş'a bıraktı.
Davetli konuşmacı Engin Çavuş Düzce Eğitim Araştırma ve Rehberlik Derneği'nin kuruluşu ve faaliyetleri hakkında bilgiler paylaşarak gençlerde; sivil toplum bilincinin ve gönüllülük algısının arttırılmasına destek olmayı,  onların kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçladıklarını dile getirdi.



Erasmus+ programından bahseden Engin Çavuş, programın; eğitim, gençlik ve spor alanındaki projeleri desteklediğini ifade etti. Erasmus+ programının Avrupa'daki iş piyasalarının ve rekabetçi bir ekonominin ihtiyaç duyduğu becerilere sahip beşeri ve sosyal sermayenin gelişimine katkı sağlamayı hedeflediğini de sözlerine ekledi.



Hedef kitlesinin; eğitim, gençlik ve spor alanında faaliyeti olan kurum/kuruluş, işletmeler, eğitim çalışanları, örgün eğitim öğrencileri ve gençler olduğunu belirten davetli konuşmacı, Erasmus+ programı kapsamında desteklenen faaliyetlerle ilgili paylaşımlarda bulundu.

HABER: Ö .YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ 

İOS için TIKLAYINIZ