Ulusal bir kanalda yayınlanan yarışmada sesi ve yorumu ile göz dolduran, ancak final yarışmasında son anda gelen SMS’lerle üçüncü olan Düzceli yarışmacı Ercan Tok için ikinci bir şans doğdu. Tok, yarışmada daha önce birinci olamayan ancak başarıları ile göz dolduran karma bir grup ile yeniden yarışacak.

Ercan Tok için ikinci bir şansın ortaya çıkması ile birlikte destek arayışları yeniden gündeme geldi. TSO Meclisi’ne sunulan bir teklifi okuyan Meclis Başkanı Metin Uzun, yarışmacıya SMS ve basın yoluyla destek verilmesinin istendiğini söyledi. On beş meclis üyesinin imzasını taşıyan teklifte şu ifadeler yer aldı.

“Popstar Alaturka yarışmasında ilimizi başarıyla temsil eden Ercan Tok, karma grup olarak tekrar yarışacaktır. Ulusal bir kanalda yayınlanan bir programda Düzce’nin tanıtımını ve reklamını en iyi şekilde yapan Ercan Tok’a Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak SMS ve basın yoluyla destek sağlamamızı talep ediyoruz”

 Karma yarışmada belediyenin sağladığı desteğe, TSO’nun vereceği desteğin  eklenmesiyle Ercan Tok’un karma yarışmada başarılı olma şansının artacağı ifade ediliyor.