24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanı ve 27.Dönem Milletvekili Seçimlerinde İYİ Parti’nin Düzce 2.Sıra Milletvekili Adayı olarak gösterdiği Yunus Özay Er, nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. Er bu kapsamda Öncü TV Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

“Tecrübelerinden faydalanmak, düşüncelerini almak için kendisini ziyaret etmek istedim”
Ziyarette konuşan Er, hem zaman hem de performans açısından yoğun bir seçim süreci geçirildiğini kaydederek şu ifadelerde bulundu:

“Bu seçim döneminde bizi ağırlayan, bize elinden geldiği sürece yol göstermeye çalışan büyüklerimiz, arkadaşlarımız oldu. Seçim bitti ama siyaset devam ediyor, yaşam devam ediyor. Gerek mevcut dostluklarımız pekiştirmek için gerekse yeni dönemde tanıştığımız insanlarla güzel dostluklar kurabilmek için seçim sonrasında teşekkür ziyaretlerinde bulunuyorum kendim ve ekibimle beraber. Önder Beyle bizim babam kanalından eski bir ahbaplığımda vardır. Tecrübelerinden faydalanmak, düşüncelerini almak için kendisine bir ziyaret gerçekleştirdim.”

“Verilecek görev ve sorumluluğu üzerimize alırız”
Yaklaşan 2019 yılı Mart Ayı yerel seçimlerine ilişkin de bir değerlendirmede bulunan Er, şunları kaydetti:

“Siyaset çok hızlı bir değişim sürecinden geçiyor Türkiye’de. Bu misyonumuzu tamamlayabilme ve tanımlayabilme adına önce muhalefet partilerini tıpkı iktidar partisinde olduğu gibi seçim sürecinde her siyasi partinin bir silkelenip kendine gelme süreci olur. Bizde bu sürecin tamamlanmasını bekliyoruz. 12 Ağustos’taki genel kurultayımızın akabinde oluşturulacak yeni yönetimde genel merkez bazında ve yerelde de teşkilatlar bazında bize verilecek herhangi bir görevi başımız üzerinde değip, sorumluluğumuzu alır görevimize devam ederiz. Ama bu görev ne olur, o genel merkezimizin ve düzce teşkilatımızın takdiridir. Onunla alakalı herhangi bir talebim yok. Kulis bazında aday çalışmaları devam ediyor. Ama malumunuz biraz daha vakit var. Yavaş yavaş diğer partilerde olduğu gibi bizim partimizde de adaylık şekillenmeleri olacaktır.”

Haber: Ö.YILMAZ