Son yıllarda dönüşüm projelerine ağırlık vererek şehrin adeta yeniden yapılanmasını hedefleyen Akçakoca Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Tarihi Ticaret Merkezi Projesi'nde 1. etap çalışmaları tamamlanmak üzere...

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'nin talimatıyla hazırlanarak Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'na sunulan ve 32 proje arasından birinci seçilen Tarihi Ticaret Merkezi Sokak Sağlıklaştırma Projesi kapsamında bakım ve güzelleştirme adına yapılan düzenleme çalışmaları kent merkezine yeni bir soluk getirdi.

Akçakoca Postası tarafından eski ve yeni hali yayınlanan Tarihi Ticaret Merkezi Projesi ile harabe görüntüden eser kalmadığı görüldü. Akçakoca'ya yakışmayan görüntünün tarih olduğu proje çalışması sonucunda ilçenin önemli bir ticaret noktası modern bir görüntüye kavuştu.

Tek tip olarak dizayn edilen ve estetik görüntüsüyle dikkat çeken Ticaret Merkezi'nin 2. etabının bitmesiyle birlikte de Akçakoca Ticaret Merkezi'nin modern görüntünün yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olması bekleniyor.