Düzce Valisi Zülkif Dağlı, ili keşif ziyaretlerine devam ediyor. Vali Dağlı, bu kapsamda bugün Gölyaka'daki kurumlara bir dizi ziyaretlerde bulunarak, hem brifing aldı hem de sorunları yerinde dinledi. Dağlı’nın ilk durağı Hükümet Konağı oldu. Gölyaka Kaymakamı Murat Şener'i ziyaret eden Dağlı’ya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut eşlik etti.

Kaymakamlık ziyaretinde toplantı salonunda muhtarlarla bir araya gelen Dağlı, söz konusu ziyaretin daha kapsamlı halini gerçekleştireceklerini belirterek, muhtarlarla daha sık bir araya geleceklerini kaydetti.



Dağlı, kaymakamlık ziyaretinin ardından sırasıyla Gölyaka Ziraat Odası ve Gölyaka Esnaf ve Sanatkarlar Odası'yla devam etti. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kenan Kandemir, Dağlı'ya yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. İş yapamamaktan yakınan Oda Başkanı Kandemir, "Esnafın parası yok" diyerek, sorunlarının çözümü için devletten destek beklediklerini ifade etti.

Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Dağlı, ardından Yunus Emre İlkokulu’na kazandırılan kütüphanenin açılışını ilkokul öğrencileriyle birlikte yaptı. Kurdeleyi minik öğrencilerle kesen Dağlı, Okul Müdürü Hidayet Topçu'dan okul ve açılışı yapılan kütüphane hakkında bilgi aldı.



Son olarak Gölyaka Belediyesi'ni ziyaret eden Dağlı’ya muhtarlar tarafından hediye ve çiçek takdim edildi. Belediyede kurum müdürleriyle değerlendirme toplantısı yapıldı.