30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla valilik bahçesinde görkemli bir resepsiyon düzenlendi. Eksizsiz hazırlanan resapsiyonda birçok davetlilinin eşsiz gelmesi geceği gölge düşürdü.

Zafer bayramının 91. yıl dönümü dolayısı ile resepsiyon veren Vali Ali İhsan Su, davetiyeleri eşli gönderdi ancak resepsiyona gelen bir çok davetlinin eşsiz gelmesi, Düzce'de bunun bir geleneğe dönüştüğünün göstergesi oldu. 30 Ağustos Resepsiyonuna AK Parti ve CHP katılırken, diğer siyasi partilerin ise katılmaması dikkat çekti. Belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyelerininde tam kadro katılım gerçekleştiremediği resepsiyona AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu damgasını vurdu.

Resepsiyona teşkilatı ile katılan Kaşıkoğlu gecede bütün masaları gezerek davetliler ile teker teker tokalaştı. Metin Kaşıkoğlu masaları gezerken yanında teşkilat üyelerinden ziyade MHP'den AK Parti'ye geçen belediye başkanı Osman Kılıç ve işletmeci Cahit Aydın'ın eşlik etmesi ise geceye damgasını vuran başka bir ayrıntı olarak hafızalarda yer aldı.

Gece sonunda “Kaşıkoğlu resepsiyonu fırsata dönüştürdü” söylemleri kulaktan kulağa yayıldı. Metin Kaşıkoğlu'nun masaları tek tek gezip davetliler ile tokalaşması ise Kaşıkoğlu belediye başkanlığı adaylığı için nabız yokluyor şeklinde yorumlandı.

Vali Ali İhsan Su, 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu için iyi bir organizasyon planlamışken, muhalefetin yeterli ilgi göstermemesi ve davetlilerin tek gelmesi ise “ Eşsiz bir resepsiyon” izlenimi yarattı.

 

Haber; M. YILMAZ