Gümüşova Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen "Gümüşabad Kültür ve Sanat Festivali" başladı. Gümüşova’nın yerel sanatçıları ve DJ Uğur'un sahne aldığı festivalde eğlence tavan yaptı. Sevilen sanatçı Gökhan Türkmen'in sahneye çıkması ile alanı dolduran binlerce kişi Gökhan Türkmen'in şarkılarına eşlik etti ve bol bol fotoğraf çektiler.

 

 

 


Festival alanında kurulan eğlence stantlarıda halkın yoğun ilgisini çekti. Kalabalıktan dolayı alana giremeyen bazı vatandaşlar ise konseri evlerinin balkonlarından izlemeyi tercih etti. tarzı ve şarkılarıyla hayranlarını büyüleyen Gökhan Türkmen, temposuyla herkesi coşturdu.

 


Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu Gökhan Türkmen'e sahnede hediye takdim etti. Ardından konuştuğumuz Bostancıoğlu belediye olarak düzenledikleri ilk festival olduğunu ve halkın ilgisinden memnun olduklarını dile getirdi.

 



Bostancıoğlu “ Kalabalık müthiş, heyecan dorukta. Gümüşova'ya böyle bir havayı yaşattığımız için çok gururluyuz. Festivalimiz üç gün devam edecek ve bundan sonra Resul Dindar ve son gecede Muazzez Ersoy sahne alacak. Bu sadece konserlerin olduğu bir festival değil. Kültür sanat etkinlikleri de olacak, gündüzleri de etkinliklerimiz olacak” şeklinde konuştu.

 



Hayatın zor geçtiği günlerde bir nebze olsun halkın yoğun gündemden uzaklaşıp eğlenmesini istediklerini belirten Bostancıoğlu festivalde sürprizlerinde olabileceğini söyledi.

 


Bostancıoğlu “ Gümüşova'da mutlu, huzurlu, birlik ve beraberlik içinde yaşayan halkın daha da kenetlenmesini istiyoruz. Bu festival umuyoruz Gümüşovaya çok şeyler katacak. Festivale Gümüşabad adını verdik. Bu Gümüşova'nın tarihteki ilk ismi. Bu tarihi ismi vermekten dolayı da çok onur duyuyoruz. Yaptığımız festivalin seçimle alakası yok. Önemli olan Gümüşova halkının mutlu olması. Onları mutlu edebildiysek ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Haber: M.YILMAZ