Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ile Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce’de kurulması planlanan fikir ve sanat atölyesi için Kocaeli ve Sakarya’daki örneklerini inceledi. Dağlı ve Ay’a incelemelerinde, MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı İsa Şengüloğlu, İl Genel Meclisi, Genel Sekreterk Yardımcısı Selim Metin de eşlik etti.

Heyet ilk olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile bir araya geldi. Vali Dağlı, Başkan Ay ve beraberindeki heyet Kocaeli’de kurulan sanat atölyesinin niteliği hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaretlerine ilişkin bir açıklamada bulunan Başkan Ay, “Sayın Valimizin öncülünde Düzce’de kurmayı düşündüğümüz Fikir ve Sanat Atölyesi için inceleme yapmak üzere Kocaeli’ye geldik. Sayın Başkanımıza bize göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Düzcemize böyle bir hizmeti sağlayarak kültürel ve sosyal alandaki gelişimimizin ivme kazanacağına inanıyorum. Vatandaşlarımızın da bu projeden çok büyük faydalar sağlayacağını düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler, umarım çalışmalarımızdan hayırlı, güzel sonuçlar ortaya çıkar” ifadelerinde bulundu.



Haber: Ö. YILMAZ