Ordu Valisi Kenan Çiftçi memleketi Düzce'ye fındık toplamak için geldi. Uzun süredir Düzce'de fındık bahçesi ile uğraşan çiftçi, bugün Düzce Üniversitesi ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Fevai Arslan'ın da katıldığı ziyaretlerde konuşan Vali Çiftçi, Düzce ile gönül bağı olduğunu söyledi.

Çiftçi, "Ben Düzceli'yim, Düzce'de evim var. Asıl geliş maksadım fındık toplamak. Fındığımızı topladık, kuruttuk. Düzce'nin hemşehrisiyim ama Ordu Valiliğinden dolayı bağımız arttı. Ordu'nun geleceği ile ilgili her şeyi planlıyoruz. Ordu sadece Ordu'dan ibaret değil. Düzce'de de bir hayli Ordulu var. Buradaki Ordulu kardeşlerimizin bağlantısı var. Ordu'nun geleceğini konuşurken Ordu ile gönül bağı olan bütün arkadaşlarımızla içli dışlı olmaya çalışıyoruz. Burada da üniversitemizle Arım, Balım, Peteğim Projesi'ni yürütüyoruz. Sabah üniversitemizi ziyaret ettik şimdi de Ticaret ve Sanayi Odası'na gelerek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Düzce'de Kenan Çiftçi olarak buluyorum. Vatandaş ve diğer ilişkilerim nasılsa değerlendiriyoruz." dedi.

TSO Başkanı Fahri Çakır da Ordu Valisi Çiftçi'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken ziyaret sohbet havasında geçti.

 

Haber: S. KAŞKIR