Akçakoca’da yaşayan Ses ailesinin, 2 yıl önce beyinde damar yumağı hastalığına yakalanan 17 yaşındaki kızlarının ameliyat olması için yaptığı yardım çağrısının haberlerimizde yer almasının ardından başlayan yardım seferberliğinde mutlu son...

Başta Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda hayırsever vatandaş Ses ailesine yardım elini uzatırken, ünlü sanatçı Haluk Levent de sosyal medya hesabından Gamze'ye destek olma çağrısı yapmıştı.

Tüm bu yardım ve girişimlerle gerekli olan ameliyat masrafını karşılayan Ses ailesinin kızlarının tekrar sağlığına kavuşması için beklediği gün geldi-çattı.

Rahatsızlığı nedeniyle felç kalma riskiyle karşı karşıya olan Akçakocalı Gamze Ses dün İstanbul'da bulunan Yeditepe Hastanesi'nde ameliyata alındı. Saatler süren operasyon başarılı şekilde sonuçlanırken, Gamze'nin normal serviste tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Telefonla görüştüğümüz Gamze Ses’in babası Erol Ses, yaptığı açıklamada, "Çok şükür ilk ameliyatı başarılı geçti. 3 ay sonra tekrar ameliyat olacak. Şu anda durumu iyi. Yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Baba Erol Ses, kızının yakın zamanda Akçakoca’ya geleceğini de sözlerine ekledi.

Haber: C.ÜSTÜNER