Her üç ayda bir farklı illerde yapılan Genç MÜSİAD Genel Değerlendirme toplantısında 4. Kez en başarılı şube seçilen Düzce Genç MÜSİAD Şubesine CHP’li gençlerden ziyaret…
2 yıl önce kurulan Genç MÜSİAD’ı ilk ziyaret eden siyasi parti olan CHP Gençlik Kolları, MÜSİAD Gençlik Kolları Başkanı Serkan Verep ve yönetim kurulu üyelerini hem başarısından dolayı tebrik etti hem de çalışmaları ve projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. CHP Düzce Gençlik Kolları Başkanı Al, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının Düzce’de genç işadamlarına şans vermeleri gerektiğine değinerek destek istedi.


GENÇLER YARININ TEMİNATI

Haşim Al, “Kendilerinin Düzce’deki amaçları, çalışmaları hakkında bilgi almak için ziyarette bulunduk. Hedefimiz hem tanışmak hem de düzce için neler yapabiliriz bunları konuşmak için buradayız. Bu sadece CHP olarak kalmaları diğer tüm sivil ve siyasi kuruluşlarda genç işadamlarına şans vermeleri ve başarılar dilemeler temenni ederiz. Gençleri her zaman başarılı olmasını ister. Gençler yarının geleceği, bugünün teminatıdır. Tüm genç adamlarına destek olmalarını temenni ederiz.” dedi.
Düzce’ye ve gençlere hizmet etmeye çalışan bir genç sivil toplum kurulu olduklarını hatırlatan, MÜSİAD Gençlik Kolları Başkanı Serkan Verep, birlikte yapacakları organizasyonlar hakkında fikir alışverişi bulunduklarını söyledi.

 

Haber; S.KAŞKIR