AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Mahalle Başkanları toplantısı İl Başkanı Hikmet Keskin’in katılımıyla gerçekleştirildi. Erguvan tesislerindeki toplantıya İl Başkanı Hikmet Keskin’in yanı sıra İl Genel Sekreteri Abdullah Atabaş, Gençlik Kolları Başkanları ve merkezde bulunan mahallelerin başkanları katıldı.

Planlı çalışacağız’
Açılış konuşmasını yapan Düzce Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert, mahalle başkanları ile yeni bir yapılanmanın içine girdiklerini ve bundan sonra daha sık ve planlı bir şekilde çalışma yürüteceklerini kaydetti. AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Aşıkoğlu slayt eşliğinde mahalle başkanlarının görevlerini anlattı.

‘İlk gençlerimiz sokağa çıktı’
Toplantıya katılan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, şu ifadeleere yer verdi:  

“ 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesinde hep gençlerimizden yakınırdık. Saç şekillerinden, sakallarından ve giyimlerinden şikayetçi olurduk. Ancak 15 Temmuzda sokaklara ilk çıkan ve vatanına, bayrağına ve milletine bağlılığını gösteren, ön saflarda yerini alan gençlerimizdi. Gördük ki gençlerimizin mayası sağlammış. Bizi de bu düşüncelerimizden dolayı mahcup ettiler. Anladık ki gerçekten geleceğimiz sizlerin elinde ve size emanet. O yüzden 2019 seçimleri bizler için, Türkiye için ve tüm dünya mazlumları için çok önemli. Sizlerin gayreti ve çalışma azmi ile yine bu seçimlerde başarılı olacağız inşallah”
‘Sorumluluklarınızı hiçbir zaman unutmayın’

Keskin ayrıca:
 “ Bu sorumluluğunuzu hiçbir zaman unutmayın. Liderimiz, Cumhurbaşkanımızı ve dolayısıyla partimizi ve bizleri devirmek için tüm hainler işbirliği içinde. Bu işbirliğini görüyoruz. En son 15 Temmuz ile ülkemizde iç savaş çıkarmak ve en nihayetinde de parçalamak istediler. Ama en güzel cevabı milletimiz verdi. Sizler bu sorumluluk bilinci içinde mahallelerinizde, köylerinizde çalışmalarınızı yapacaksınız. Sorunlarınızı, milletin sorunlarını, taleplerini bize aktaracaksınız. Sizden aldığımız güç ile bu kutlu dava yolunda ilerleyeceğiz. Rabbim çalışmalarınızı hayırlı kılsın” şeklinde konuştu.
 
Haber: M.AYDIN