Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından Memur - Sen Konfederasyonuna bağlı olarak faaliyet gösteren Bayındır Memur Sen sendikası Genel Başkanı Abdülhadi Karasapan televizyonumuza ziyarette bulundu. Sendikalarının kuruluşu ve faaliyetleri ile ilgili bilgiler veren Karasapan öncelikle Düzce'ye ziyaret sebebini açıkladı. bölgesel olarak sendika olarak eğitim programları düzenlediklerini belirten Karasapan Marmara bölgesi eğitim programımız Akçakoca‘da yapıldı ve bu vesile ile sizlere de ziyarette bulunduk dedi.


Memur -Sen konfederasyonuna bağlı olarak faaliyet gösteren Bayındır Memur Sen’in Tükiye‘de yaklaşık 15 bin ,Düzce’de 70 kişinin senedika üyesi olduğunu ifade eden Karasapan sendika faaliyerleri ile ilgilide değerlendirmelerde bulundu.




Genel Başkan Karasapan “2002 yılın dan bu yana sendika olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Ülke genelinde gelişime yönelik projeler üretiyoruz. Son 10 yıldır bir çok kurumun başarısında sendika üyelerimizin büyük katkısı vardır.17 bin kilometre yol yapıldıysa bu arkadaşlarımızın emeği ve eseri, toki 600 bin konut yaptıysa yine buda arkadaşlarımızın emeğidir.Tapu kadastro çalışanlarımızın dünden bugüne geldiğimizde çok yüksek derecede hizmet ürettiğini ,168 yıllık bu kurumun son 10 yılda büyük çalışmalar içerisinde olduğu ortada. Ayrıca son üç yıllıdır Suriyeden gelen göçmenlere afat çalışanlarımız gece gündüz hizmet vermektedir.” dedi.



Düzce bölgesinde de Marmara depreminin akabinde bir çok çalışmalara imza attıklarını savunan Karasapan deprem riski yüksek olan bölgelerde Arge projelerini hayata geçmesi için sendika olarak hizmetleri hayata geçirdiklerini söyledi.



Karasapan “Bu bölgede Marmara hizmetlerimiz oldu. O gün edindiğimiz bilgiler neticesinde öncelikle halkın rahat yaşaması yönünde çalışmalara ortaya koyduk. Ardından daha az zararla depremin atlatılması yönünde Arge birimi kuruldu ve sendikamıza kazandırdık. Deprem riski yüksek olan yerlerde Arge projelerinin hataya geçmesi için sendika olarak hizmet sağladık.”dedi.

 

 

 

Haber;P.Yıldırım