AK Parti’nin 2019 yerel seçimlerine hazırlanmak için kongrelerini sürdürdüğü bugünlerde belediyeleri de boş bırakmamak adına denetimi elden bırakmıyor. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, hafta sonunu Düzce’de geçirerek il, ilçe ve belde belediyelerinin performanslarını yerinde inceledi.



AK Parti’ye bağlı 10 belediye başkanı ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Geldi’nin ilk durağı Akçakoca Belediyesi oldu. Akçakoca Belediye Meclis üyeleri ile toplantı yapan Geldi, ardından Başkan Cüneyt Yemenici ile birebir görüşme yaparak belediyenin performans değerlendirmesini yaptı.



Ardından Düzce, Yığılca, Çilimli, Cumayeri, Gümüşova, Gölyaka ve Kaynaşlı ile belde belediye başkanları ve belediye meclis üyeleriyle de görüşen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, son olarak İl Yerel Yönetimler Başkanı Murat Ayyıldız ile istişarelerde bulunarak Düzce’den ayrıldı.



“2019’a daha güçlü ve dinamik bir şekilde girmek için çalışıyoruz”
Geldi, ziyareti sonrasında yaptığı değerlendirme konuşmasında AK Parti’nin milleti hizmetle buluşturmaya devam ettiğini kaydederek, “Belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimiz ile fikir alışverişinde bulunarak belediyelerimizin 2017 yılına kadar olan çalışmalarını ve performanslarını değerlendirdik. AK Parti olarak 2019’a daha güçlü ve dinamik bir şekilde girmek, vatandaşlarımıza yeni ve kaliteli hizmetler getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Haber: Ö. YILMAZ