19 Ekim Muhtarlar Günü, Gölyaka’da da etkinliklerle kutlandı.

Gölyaka ilçe merkezindeki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.



Törene, Gölyaka Kaymakamı Adem Keleş, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, İlçe Jandarma Komutanı Kd. Bçvş. Nadir Çavuşoğlu, İlçe Emniyet Amiri Özgür Cengiz, İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı, Gölyaka Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Mustafa Arslan, Gölyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yirmibeş, İGM üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ile daire ve kurum müdürleri katıldı.



Gölyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yirmibeş törende yaptığı konuşmada günün anlam ve öneminden bahsetti. Ayrıca, köy ve mahalle muhtarlarına seslenerek düğün ve merasimlerde özellikle de konvoylarda silah atılmaması ile ilgili yönergeyi hatırlatarak herkesin cemiyet sahiplerini önceden uyararak olası kazaların önlenmesi için tedbirli ve duyarlı olmalarını istedi.



Etkinlik sonunda kaymakam, belediye başkanı, kurum ve daire müdürlerine ile tüm muhtarlara çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi.