Olay, Cumhuriyet Mahallesi Sedat Eryiğit Caddesi’ndeki bir evde meydana geldi. Lütfü Arslan ile dini nikâhlı olarak yaşayan Gölyakalı Neslihan Çelik (32), evde bir kişi tarafından tabancayla vuruldu. Kaçarken görülen şahsın, kadının eski eşi O.S. olduğu öğrenildi. Zanlı halen aranıyor. Ağır yaralanan hamile kadın ise olaydan sonra ambulansla Pamukova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çelik, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öldürülen kadın, karnındaki 38 haftalık bebeğinin yaşatılması için Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne sevk edildi. Anne karnından ameliyatla alınan bebek, hastanenin yenidoğan yoğun bakım servisinde yaşatılmaya çalışılıyor.

Vurularak öldürülen Neslihan Çelik’in cesedi ise otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Çelik’in eşinin cezaevinde olduğu da öğrenildi. Kadının sezeryanla alınan bebeğinin de cezaevindeki eşinden olduğu belirtildi.

Annesinin karnından ameliyatla alınan bebek, Kocaeli Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

 

Çelik'in İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenazesi, bugün Pamukova Merkez Çarşı Camii'ne getirildi. Burada Çelik için öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Taziyeleri Çelik'in babası ve kardeşleri kabul etti.

 

HABER:H.İŞCAN