Valilik makamında Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Osman Çakır ve başta Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başta olmak üzere ilçe belediye başkanları ile İl Genel Meclis Başkanı Şinasi Akbulut ile bir araya getiren Düzce’nin zirvesinin ardından heyet Konuralp’e çıkartma yaptı.

 

 


Düzce'nin 50'inci mahallesi olarak merkez ilçe sınırları alınan Konuralp için heyet inceleme gezisi yaptı. Cuma namazını Vali Ali İhsan Su ile birlikte Konuralp'de kılan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Konuralp belediye hizmet binasını ziyaretten önce Vali Ali İhsan Su ile birlikte Konuralp 40 basamaklarda incelemede bulundu. Konuralp Tarihi Projesi başta olmak üzere Konuralp'te yapacağı hizmetler hakkında Vali Ali İhsan Su'ya bilgi veren Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Konuralp pazaryerinde Konuralpli vatandaşlarla sohbet etti. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Konuralp'e yapacağı hizmetleri en kısa zamanda yerine getireceğini söyledi.

 

 

 


ÜNİVERSİTE BELEDİYE ORTAK PROJE ÜRETECEK


Öte yandan Düzce Üniversite Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, 30 Mart 2014 Yerel Seçimler sonucu Düzce Belediye Başkanlığı görevini İsmail Bayram’dan devralan Mehmet Keleş’i makamında ziyaret etti.

 

 

Gerçekleştirilen ziyarette Şerifoğlu’na Üniversite Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nigar Çakar, Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, Prof. Dr. İsmail Ercan ve Genel Sekreterimiz Hasan Sadi Ateş eşlik etti.

 

 


Göreve başlayan Mehmet Keleş’i tebrik eden Rektör Şerfioğlu, sonuçların tüm Düzceliler için hayırlı olması temennisinde bulundu.Üniversite yolu, ulaşım olanakları, Düzce ve Konuralp ile ilgili ortak projeler üretilmesi konularının gündeme geldiği ziyarette Rektör Şerifoğlu, Başkan Keleş’e yeni görevinde başarılar diledi.

 

Haber;S.Kaşkır