Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Yığılca merkezde çay bahçesinde “halkla buluşma” iftarı düzenledi. Vali Ali İhsan Su’nun da katıldığı iftar yemeğinde Ak parti teşkilatı da hazır bulundu.
 

 

İftar yemeğine biraz daha erken gelen Vali Ali İhsan Su, Yığılca halkı ile bol bol sohbet etti. Yığılca Kaymakamı Mehmet Ali Özcan ve Yığılca belediye başkanı Muzaffer Yiğit eşliğinde masaları dolaşan Vali Su, vatandaşların halini hatırını sordu, gençlere de yaz tatilini verimli geçirmeleri tavsiyesinde bulundu.

 

 

Yığılca halkının yoğun katılım gösterdiği iftar programına dev kazanlarda dağıtılan ikramlarını alan vatandaşlar okunan ezanla oruçlarını açtı. İftar yemeği, yine okunan sofra duası ile sona erdi.

 

 

Vali Ali İhsan Su, mübarek ramazan ayında Yığılca halkıyla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

 

 

Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve Düzce eski Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay’ın gündeminde Gazze’ye yapılan saldırılar vardı. Kaşıkoğlu ve Erbay, İsrail’in Gazze’ye yönelik başlattığı operasyonları kınayarak bu süreçte birlik olmaya davet etti.

 

 

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’in teşekkür konuşmasının ardından Saklıkent ilahi grubu söylediği ilahilerle kulakların pasını sildi.

 

 

İlahi grubunu ilgiyle izleyen vatandaşların bazıları cep telefonları ile kaydetti.

Haber;S.KAŞKIR