Genel seçimlerin erkene alınmasının ardından partilerdeki milletvekilliği aday adaylığı süreçleri de devam ediyor. Düzce’de AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Zafer Gündüz düzenlediği kahvaltı organizasyonunda yerel ve ulusal medya temsilcileri ile bir araya geldi.

“Bizim için çok önemli bir seçim”
Basın mensuplarıyla sohbet etmesinin ardından açıklamalarda bulunan Gündüz, şunları söyledi:

“Ben Tirebolu’da doğdum ama ilk ve ortaokul döneminde Düzce’deydim. Bir süre haber ajansında halkla ilişkiler uzmanı olarak görev yaptım. Şu an kendi inşaat firmam bulunuyor. Türk milletinin kaderini belirleyecek bir seçim ortamına girmiş bulunmaktayız. Bizim için bu seçimler çok önemli. Düzce’de bizim için çok önemli ve partimizin kalesi durumundadır”

“Sorunları belirleyerek çözüm arayışına gireceğiz”
Düzce’nin deprem gören bir il olduğuna da dikkat çeken ve yine Düzce’nin sorunlarını sıralayan Gündüz şöyle konuştu:

“Düzce depremden sonra hızlı bir şekilde yaralarını sarmaya başladı. Asıl amacımız Düzce’nin sorunlarını belirleyerek çözüm aramaktır. Düzce’nin en büyük sorunlarından biri fındık sorunudur. Vekil olursak bu sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız. Düzce’nin sorunları ortada ve bunları çözmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Düzce’nin ruhunu, heyecanı Ankara’ya taşıyacağız. Düzce’nin en büyük sorunlarından biri de şehirleşme sorunudur. Bu konuya yoğunlaşacağız. Bunun dışında Düzce’nin alt ve üst yapı sorunu bulunmaktadır. Bu konu ve diğer sorunlar için milletvekili olsak da olamasak da elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim.”

Haber: M.AYDIN