Düzce Deri ve Deriden Mamul Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda bugün Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı’nın divan başkanlığını yaptığı kongreye esnaf odaları başkanları ile oda üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Tek liste gidilen seçim sonucunda mevcut Başkan Rasim Bekar güven tazeledi.



“Bizi çalıştıracak olan üyelerimizdir”
Kongre sonrasında Öncü Haber mikrofonuna konuşan Başkan Bekar şunları kaydetti:



“15. Olağan Kongremizi yapmış bulunuyoruz. Üyelerimizin çoğu sağ olsun bizi yalnız bırakmadılar. Tekrar göreve seçtikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Her türlü hizmetleri en iyi şekilde onların hizmetinde olduğumuzu söyleyebiliriz. Meslek kuruluşları aslında bizim odamızın çok yönlü mesleki odalarımız, üyelerimiz var.  Onların bizleri çalıştırmaları için en iyi bir şekilde odalarımızla irtibata geçmelerini istiyorum.  Onlar bizi çünkü çalıştıracaklar bütün sorunlarını bize iletsinler biz çünkü her şeyi bilemeyebiliriz. Bizi çalıştıracak olan üyelerimizdir. Genel kurulumuza katıldıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”



Haber: Ö.YILMAZ