Düzce valiliği bayram tatili boyunca vatandaşların huzur ve güven içinde bir bayram geçirmelerini sağlamak için bir dizi güvenlik tedbiri aldı. Valilikten yapılan açıklamada bayram öncesi ve bayram boyunca alışveriş merkezleri, pazaryerleri ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı güvenlik önlemleri üst seviyede olacak ve güven timleri hazır vaziyette bulunacak. Bayram süresince trafik yoğunluğu dikkate alınarak devriye ekipleri sayısı arttırılacak.

Trafik kazalarının önüne geçmek, halkın güvenle seyahat etmelerini sağlamak amacıyla, şehir içi ve şehirlerarası yollarda bir dizi trafik tedbirleri alınırken, özellikle hatalı sollama, yakın takip, emniyet kemeri kullanımı, hız ihlali, araç kullanma sürelerini aşma gibi ihlaller ile ilgili her türlü denetimi yapmak üzere takviye radar ekibi ve personel görevlendirilecek.

Düzce Valiliği yaptığı açıklama ayrıca vatandaşların huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirebilmesi için karşılaştıkları olayları ve şüpheli şahısları en yakın güvenlik güçlerine ve 155 Polis imdat ile 0505 318 81 00 ile 524 62 74 numaralı telefon numaralarına ve 156 Jandarma İmdat numaralarını arayarak bilgi vermeleri istendi.

 

Haber; M.YILMAZ