Düzcelilerin sorunlarını dinleyip çözüm bulmak için Düzce Valiliği tarafından her ayın ilk Salı günü yapılan halk günü toplantısı bugün Düzce Valiliği Milli Eğitim Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Belediye Başkan Yardımcısı Miktat Çelebioğlu ile kurum müdürleri katıldı.



“Amacımız halkın sorunlarına çözüm bulmak”
Halk Günü toplantısı öncesinde bir açıklama yapan Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı da yaptığı açıklamada, “Her ay yaptığımız halk günü toplantısını bu ay da gerçekleştiriyoruz. Buraya 30 kadar vatandaşımız geldi. Onların sorunlarını dinleyerek yapılacakları ele alıyoruz. Amacımız halkın sorunlarına çözüm bulmaya çalışmaktır” ifadelerinde bulundu.



“Kalmak için baraka istiyorum”
Yaşadıkları sorunları ve beklentilerini anlatan vatandaşlardan Şevket Çetin, “Köyde kalabilmek için baraka istiyorum. Şehirde yaşayacak evim var ama köyde kalmak istediğim için en azından bir baraka olsa benim için yeterli” ifadelerini kullandı.

Haber: M.AYDIN