MÜSİAD ve Genç MÜSİAD Düzce Şubesi basınla kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıda MÜSİAD’ın gelecek aylarda yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler verildi. MÜSİAD Düzce Şubesi binasında düzenlenen kahvaltıda konuşan Düzce Şube başkanı İsmail Çakmak, düzenleyecekleri etkinliklerde Düzce’nin tanımına katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

 

Çakmak "MÜSİAD olarak gelecek faaliyetlerimiz başında 85. Genel idare kurulu toplantısı Elazığ'da yapılacak. Bu organizasyona katılım sağlayacağız. Düzce içinde 4. Geleneksel rafting organizasyonumuz olacak. Bu organizasyonumuza tüm Türkiye genelinde bulunan şubelerimiz katılım sağlayacak. Bu yıl içerisinde geleneksel iftar organizasyonumuzu yapacağız. MÜSİAD'ın uluslararası Fuarı uluslararası iş forumu IBF kongresine katılım sağlayacağız. Genç MÜSİAD'lı kardeşlerimizin 29 mayısta organize ettiği İstanbul'un Fetih'i organizasyonunu yapacağız. Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Rafting organizasyonumuzun 4.sünü bu yıl 4 Mayıs'ta gerçekleştirmeyi planlamaktayız. Bu organizasyona Genel Merkezimiz ve diğer MÜSİAD şubelerini davet ederek hem MÜSİAD üyesi dostlarımızı birbirleri ile kaynaştırmayı hem de misafir gelen MÜSİAD üyelerimize Düzce'mizi tanıtarak ilimizin tanınmasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz" dedi.

 

Genç Müsiad Düzce Şube Başkanı Serkan Verep ise “Düzce'de gençler sadece gezerek, tozarak, eğlenerek değil, memleketini seven, gelecek ile ilgili planlar yapan, Düzce'yi ileri götürmeye çalışan gençler var. Biz bu gençliği Düzce'ye ve Türkiye'ye göstermek istiyoruz" dedi.

Haber; S.KAŞKIR