Beyaz etten kırmızı ete ve sulu yemek çeşitlerine kadar, nezih ortamında kaliteli hizmetiyle kısa sürede Düzce’nin lezzet devi haline gelen Kanatçı Suat’ın ünü de yatırımları da Düzce sınırlarını aştı. D-655 Düzce- Akçakoca yolu üzeri Yığılca ışıkları mevkiindekinde 3 katlı binasında ve Küçük Sanayi Sitesi’ndeki mekanında damak çatlatan yemekleri misafirleriyle buluşturan Kanatçı Suat, 3. şubesini Sakarya’nın Hendek ilçesinde açtı.

Düzce protokolü yalnız bırakmadı

Düzce ile Hendek’ten bürokrasi, siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri Düzceli başarılı iş insanı Suat Örnek’i Kanatçı Suat Hendek Şubesi açılış töreninde yalnız bırakmadı. Düzce Vali Yardımcısı Hürrem Aksoy, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan’ın katıldığı törene Akçakoca belediye Başkanı M. Okan Yanmaz ve Türkseven Ailesi de çelenk gönderdi.

‘Bu lezzetleri tatmanın mutluluğunu biz de yaşayacağız’

Açılış konuşmasını yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Kanatçı Suat markasının ilçeye yatırım yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kanatçı Suat markasını Düzce’den çok iyi biliyoruz. İlçemizde de bu lezzetleri tatmanın mutluluğunu biz de Hendekli hemşehrilerimizle birlikte yaşayacağız. Hem kendisine hem de ilçemize bu iş yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Hem ilçemiz hem esnafımız kazansın. Hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Kafe-restoran konseptiyle vazgeçilmez mekan olacak

Ardından edilen duanın ardından alkışlar eşliğinde kurdele kesimi gerçekleştirilerek Kanatçı Suat Hendek Şubesi, kapılarını misafirlerine açtı. Her zaman müşteri memnuniyetini ön plana koyan Kanatçı Suat, ilçede kafe-restoran konseptiyle hizmet vererek, dışarıda keyifle vakit geçirmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi olacak. Başta beyaz ve kırmızı et olmak üzere lezzetli yemeklerle birlikte içecek ve birbirinden lezzetli tatlılar da zengin mönüde yer alacak.

Kanatçı Suat, kısa süre önce Düzce’deki restoranında kentin en büyük çocuk oyun parkurunu kazandırarak hem ailelerin hem de miniklerin gönlünü fethetmişti. Kanatçı Suat, yeni mekanında da minikleri unutmadı.