Beyköy sınırları içerisindeki Güvenköyü Kırkocak mevkiinde heyelan meydana geldi. Gece saatlerinde meydana gelen heyelan neticesinde bir eve ait ahır zarar görürken köy sakinleri de havanın karanlık olması nedeniyle heyelan olduğunu anlamadıkları için geceyi tedirgin geçirdi.

Heyelandan etkilenen evin sahibi Hurşit Yalçın da evinin kapısına kadar gelen toprakları görünce neye uğradığını şaşırdı. Yaşanan heyelan olayını yerinde incelemek için Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç'ta heyelan bölgesine gitti.
Kılıç, kendisinin de aynı mahalle de yaşadığını söyleyerek, “Daha önce de heyelanın meydana geldiği yerler olmuştu. Biz de durumun ciddiyetindeyiz. Yaşanan sorunu gerekli yerlere ileteceğiz. Bu konu bizim için büyük önem taşıyor.” şeklinde konuştu.


Heyelana maruz kalan evin sahibi Hurşit Yalçın da heyelan yaşandığını sabah farkettiklerini söyleyerek “Üç gün önce deprem olmuştu ve heyelanın meydana geldiği alanda çatlaklar oluşmuştu. Dün gece de heyelan meydana geldi. Hala şaşkınlık içindeyiz. Umarız bir daha aynı şeyi yaşamayız.” ifadelerini kullandı.