Yaşlılar Haftası'nda özellikle huzurevlerinde kalan yaşlılar unutulmuyor. Hafta dolayısıyla bol bol ziyaretçi ağırlayan Muharrem Sancaklı Huzurevi bu kez Düzce Valisi Ali Fidan tarafından ziyaret edildi.



Ziyaret öncesi, Vali Fidan, huzurevi sakinleri adına kendini karşılayan İlhami Güner’e çiçek verdi. İl Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım’ın da hazır bulunduğu ziyarette Vali huzurevi sakinleri ile birlikte öğlen yemeğine katıldı.

Elbette yaşlılık hepimiz için bir gün gelecek...

Vali Ali Fidan, burada huzurevi sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada; “Bizim örfümüzde âdetimizde büyüklere saygı bizim en temel özelliğimizdir. Bu bir hafta, bir gün ile sınırlı değildir. Elbette size her zaman saygımız sonsuz. Sizler bugüne kadar, bu ülke için çalıştınız didindiniz, şimdi de buradasınız. Bizlere emanetsiniz, devletimize emanetsiniz. Bizim asli vazifemiz sizleri huzur içinde, saygın bir şekilde burada misafir etmek, ağırlamak, her türlü ihtiyacınızı gidermektir. Elimizden geldiğimizce sizleri ziyaret etmeye gayret ediyoruz, ama çok vaktimiz olmuyor. Arkadaşlara her zaman soruyorum, onlara talimatımız şu burada kalan bütün yaşlılarımıza saygın bir şekilde hizmet etmek, saygın bir şekilde davranmak, ihtiyaçlarınızı görmek. Elbette eksiklerimiz olabilir. Bunları da hep beraber gideririz. Ama şunu bilin ki bütün arkadaşlarımız, sizlere hizmet etmek için gayret ediyor. Bu da bizim vazifemizdir. Elbette yaşlılık hepimiz için bir gün gelecek. Burada herkes yaşlılık dönemine gelecek. Şimdi biz, sizlere saygı göstermeliyiz ki biz yaşlandığımız zamanda bizlere saygı gösterenler olsun. Burada hepiniz bize emanetsiniz. Sizler bizlerin büyüklerisiniz. Hepinizin ellerinden öpüyorum. Yaşlılar Haftanızı kutluyorum. Her zaman kapınızın size açık olduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Hepinize sağlıklı, huzurlu, daha iyi günler diliyorum. Burada sizlere hizmet eden çalışan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

Konuşmanın ardından Vali Ali Fidan ve huzurevi sakinleri, Yaşlılar Haftası nedeniyle pasta kesti.

Haber:C.ÜSTÜNER