Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi, ilçedeki bir otelde üyelerine iftar yemeği verdi. İftara Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk başta olmak üzere ilçe protokolü de katılım sağladı. Siyasi partilerin başkan ve yöneticilerinin de hazır bulunduğu programda, Akçakoca Belediye Başkan Adayı Okan Yanmaz da MHP grubuyla birlikte iftarda yerini aldı.

"Oda yönetimi olarak sorunlara çözüm arıyoruz"
Yaklaşık 400 kişilik iftarda, konuşan Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nedim İşgören, oda yönetimi olarak üyelerinin taleplerini, kamuoyu ve riyasetle paylaştıklarını, üyelerin sorunlarını ilgili mercilere ulaştırıp çözüm aradıklarını söyledi.

"Küçük esnafın sayısı azalıyor"
Başkan İşgören, üyelerin işyeri ziyaretlerini de önemsediklerini ve haklarını korumak için azami çaba gösterdiklerini söyledi. Perakende sektörünü düzenleyen yasa tasarısının yıllarca çıkartılmaması ve büyük alışveriş merkezleri karşısında küçük esnafın bitme noktasına geldiğini söyleyen İşgören, büyük sermaye grupları tekelleşirken, küçük esnafın sayısının azaldığını sözlerine ekledi.

Konuşmasının sonunda konuklara katılımları için bir kez daha teşekkür eden İşgören, "Acılarımızla, sevinçlerimizle kısacası iyi ve kötü her durumda tüm çaba ve gayretimiz, üyelerimizin daha iyi koşullarda faaliyetine devam edebilmesi ve toplum içerisinde hak ettiği yerde olabilmesi içindir." dedi. (Kaynak: Akçakoca Postası)