İftar programı Düzce Mehmet Akif İnan Hafız İmam Hatip Ortaokulunun yemekhanesinde düzenlendi. Mezunların geçmiş yıllarda düzenlediği iftar programlarının aksine bu kez eğitim gören öğrencilerde iftarda yer aldı.

İftara Düzce İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği Başkanı İdris Çalışkan, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şube Başkanı İsa Şengüloğlu, Düzce İmam Hatip Lisesi müdürlerinden Zekeriya Ökten, Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi Müdürü Varol Tayhan, Düzce Mehmet Akif İnan Hafız İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Gürol Ünlü ve öğrenciler katıldı.

Akşam ezanın okunmasıyla birlikte iftar programına katılanlar oruçlarını açtı. İftar yemeğinin ardından eller semaya açılarak dualar edildi. Programın sonunda Düzce İmam Hatip Lisesi müdürlerinden Zekeriya Ökten, Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi Müdürü Varol Tayhan, Düzce Mehmet Akif İnan Hafız İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Gürol Ünlü davetlilere hitap etti.

Organizasyonu düzenleyen mezunlar adına açıklama yapan Hasan Şengüloğlu ”geleneksel hale getirdiğimiz iftarımızı bu yıl genişletmek istedik. İftar programımızda hafızlık yapan öğrencilerimizle de bir araya geldik. Katılımdan dolayı son derece memnunuz. Sayın Valimizin direktifleri doğrultusunda iftarımızı zengin sofralarında değil Kur ‘an gönüllüleri olan Hafız İHO öğrencileri ile birlikte yaptık. İnşallah önümüzdeki yıl bu organizasyonumuzu daha da genişletmeyi arzu ediyoruz dedi.