Tam 20 yıldır anne ve babaları olmadan döküntü bir evde yaşama mücadelesi veriyorlar. Üstelik hiçbir gelirleri yok ve sağlık durumları kötü durumda. Nuri ve Veli Aslışen kardeşler bir odası olan derme çatma bir evde 20 yıldır zor şartlar altında yaşıyor.

Nuri Aslışen'in iki ay önce geçirdiği trafik kazasında bir ayağı kırıldı. Komşuların yardımıyla İstanbul'da tedavi gören Aslışen, şimdi ise zor durumda. Ayağı moraran Nuri Aslışen, tedavi görmeyi bekliyor. Veli Aslışen'in ise ayakta durduğuna şükrediyor ve kardeşi ile kendisinin yaşamını devam ettirmek için boyacılık yaparak para kazanıyordu. Ama o da midesinde sorun olduğu için artık çalışamıyor. İki kardeşte komşularından gelen yardımlarla geçinirken kendilerine yardım eli uzanmasını bekliyor.

Yaşadıkları sıkıntıyı anlatan küçük kardeş Veli Aslışen “Uzun yıllardır gördüğünüz yerde yaşıyoruz. Kardeşimin durumu çok kötü. Tedavi olması gerekiyor. Komşular sağolsun ellerinden gelen yardımı yapıyorlar. Bize sahip çıkılmasını istiyoruz. Gerçekten zor durumdayız.” derken gözyaşlarını tutamadı.

Abi Nuri Aslışen de özellikle geçirdiği kazanın ardından daha da zor duruma düştüklerini belirterek “Kardeşimle birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyorduk ama kazayla birlikte ayağımın durumunu sizde görüyorsunuz. Zor durumdayız.” ifadelerini kullandı.

Ayağı kırık olan Nuri Aslışen, tedavisi yapılmadığı takdirde ayağından olma riskini de taşıyor. Aslışen'in ayağı yavaş yavaş morarmaya başlarken çektiği acı da yüzünden okunuyor.

İki kardeşe yardım etmek isteyen hayır severler için irtibat telefonu: 0532 660 33 85 Volkan Sürtel