Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yönetimi, 2017 faaliyetleri ve 2018 hedeflerini düzenlediği geniş katılımlı toplantıda hem ilçe idarecilerine hem de meslek komitelerinin temsilcilerine anlattı. Bu sabah ilçedeki bir restaurantta düzenlenen kahvaltılı toplantıya Kaymakam Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, ATSO Meclis Başkanı Hüsnü Koç ve yönetim kurulu üyeleri ile meslek komiteleri temsilcilerinin katıldı. Toplantıda sunum yapan Oda Başkanı M.Nazım Pazvant, odanın faaliyetlerini slayt destekli bir şekilde aktardı.

Oda olarak gerçekleştirdikleri proje ve uygulamalar hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunan Pazvant, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası'nın kısıtlı bütçesiyle yaptığı çalışmaların TOBB ve bir çok il odaları tarafından takdirle ve ilgiyle takip edildiğine dikkat çekti.

Kurulacak fabrikalarla ilçe istihdamı ve ekonomisinde önemli bir yere sahip olacak Demir Çelik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin ısrarlı takipleri sonucunda Akçakoca’ya kazandırıldığını vurgu yapan Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nazım Pazvant, "İnşallah kısa süre içinde kamulaştırmalara başlayarak kazmayı vuracağız. İlk aşamada bin 500 kişiye istihdan sağlanacak Akçakoca OSB, 4 binin üzerine çıkacak şekilde planlanmıştır.” dedi.

Ayrıca çalışmaların hayata geçirilmesi süresince başta Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü olmak üzere, Akçakoca kaymakamı ve belediye başkanından büyük destekler aldıklarını vurguladı.

Haber: C. ÜSTÜNER