Nuran ve Şemsi Durdu ile Güler ve Niyazi Akarsu aileleri, çocuklarını evlendirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Düzceli iş insanı Düzce Kervan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu’nun kızı Simge ile Akın Akarsu, NG Güral Otel Sapanca’da düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Düzenlenen düğün töreninde Durdu ailesini Düzce’deki dostları da yalnız bırakmadı. Genç çiftin mutluluğuna şahit olmak için Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven, İş İnsanı İbrahim Canpolat, DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Av. Metin Kaşıkoğlu, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin başta olmak üzere, Düzce iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Kızını evlendirmenin mutluluğunu Öncü habere paylaşan Şemsi Durdu “ Çocuklarımızın ilk düğünü. İstanbul’daki okul eğitiminde tanışarak, ailemize giren Kayserili damadımız oldu. Düzce’ye Kayserili damat getiriyoruz. Düzce’de Star Bucks gibi zincirleri olan bir kafe açıyorlar. Miciliyan yıldızlı diploması olan yetenekli birisi olarak, Düzce'yede kazanım olacağını düşünüyorum. Bizde bu konuda ayrı bir heyecanlıyız. Bugün davetlilerimizde burada. Karadeniz Ereğli’sin’ den, Van’ dan, Ticaret Odalarından, arkadaşlarımız, Düzce'nin ileri gelen esnafları, akrabalarımız, dostlarımız, Akyazı’dan, Bursa’dan, İzmir’den değişik yer ve sektörlerden arkadaşlarımız burada. Eşleriyle gelen yalnız gelen, çocuklarıyla gelenler var. Tabii ki pandemi var, açık hava olması büyük bir avantaj. Bunun içinde özel hassasiyet gösterdik. Otelinde gösterdiği bu hassasiyeti çok önemsedik. Açık havada olması da bizi çok memnun etti." dedi.

Düğün töreninde en dikkat çeken olay ise, kamuoyunda bir birlerine uzun yıllar siyasi husumet besledikleri konuşulan AK Parti eski Milletvekili, Düzce eski AK Parti İl Başkanı ve DEVA Partisi Kurucular Kurulu üyesi Av. Metin Kaşıkoğlu ile Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’in samimi tavırları oldu. Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Kaşıkoğlu’nu AK Parti’den ihraç edilmesi olayının sorumlusu olarak görüyordu.  

Uzun ve sağlık bir mutluluğa ilk adımlarını atan Simge ve Akın Akarsu Çifti ile ailelerinin düğün töreni boyunca mutlu oldukları gözlemlendi.

Öncü Medya Grubu ailesi olarak genç çifte ömür boyu sağlık ve mutluluklar dileriz.

HABER: Savaş ARI