Pazartesi ve perşembe günleri Aziziye mahallesinde kurulan semt pazarında, araçlarını gelişi güzel park eden duyarsız sürücüler, bölgede bulunan esnafların tepkisine yol açıyor. Semt pazarının kurulduğu günlerde, duyarsız sürücülerin araçlarını işyeri önleri ve kaldırımlara çektiğini belirten esnaflar, pazartesi ve perşembe günleri iş yapamadıklarından yakındı.

Seslerini duyurmak için ilgili şikayetlerini 0 542 767 18 81 numaralı Öncü Haber WhatsApp  ihbar hattına yapan Gökhan Kabarak isimli bir esnaf, yetkililerden bu soruna bir an önce çözüm bulunmasını istedi.

Hatalı araç parklanması nedeniyle, semt pazarının bulunduğu bölge ve Olimpiyat Kavşağı’nda trafik sorunu oluştuğunu ifade eden Kabarak, “Pazartesi ve perşembe pazarları bu bölgede olduğu için, trafik ve park yeri sıkıntısı var bu bölgede. Zaten bu yolun yanlış planından dolayı daha da arttı bu problem bizler esnaf olarak perşembe ve pazartesi günler dükkanlarımıza gitmek istemiyoruz sebebi ise yanlış park yapılanması bunun yüzünden ne Müşteri kabul edebiliyoruz nede davet edebiliyoruz. Lütfen ama lütfen paylaşın Düzce’nin söz verilip de yapılmayan yolları sorunları diye bizler vergisini veren, devletine, belediyesine bekletmeden vergisini veren esnaflarız. Bizler vergimizi ve diğer görevlerimizi yerine getirirken, bunlar neden görevlerini yerine getirmiyor, zabıta ekipler ne iş yapıyor. Zabıtalar bölgede ellerini arkasına takıp gezmekten başka ne iş bilirler” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI