Düzce merkeze bağlı Çay Mahallesi sakinleri muhtardan şikayetçi. Mahalledeki sıkıntı ve eksikliklerin tamamlanması için Muhtar Hüseyin Mali’nin kapısını çalanlar, hizmet değil ilgisizlik gördüklerini öne sürdü.

İddiaya göre, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi muhtarlık için adaylığını koyan Hüseyin Mali, propaganda döneminde mahalleliyi her gün kapı kapı gezerek ziyaret etti. Seçimlerden galip çıkan Mali, muhtar seçildikten sonra mahalle ve mahallelinin sorularıyla ilgilenmedi. Muhtar Mali kendisine sorun ve taleplerini iletmek isteyen mahalle sakinlerinin mesajlarını görmesine rağmen çoğu zaman cevap bile vermedi. Mahallelerindeki sorunlara çözüm getirilmesini isteyen vatandaşlar, uzun süredir bu iletişimsizlik ve duyarsızlığın devam ettiğini savunarak, çareyi haber merkezimizde buldu.

Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattı (0 542 767 18 81)’na ulaşan bir vatandaş, “Muhtar seçim öncesinde her gün kapıya geliyordu, seçim bitti mahalle ile hiç ilgilenmiyor. Yazdıklarımızı görüyor ama cevap bile vermiyor. Milletin oyu ile geldi ama hizmet sıfır.” sözleriyle mahalleyle ilgilenmediğini ileri sürdüğü muhtardan şikayetçi oldu.

“Kurumların yapmadığını bize yıkıyorlar”

Konuyla ilgili görüştüğümüz Çay Mahallesi Muhtarı Hüseyin Mali ise hakkındaki iddiaları için ‘Yalan’ dedi. Kendisine araya her vatandaşın telefonuna yanıt verdiğini vurgulayan Muhtar Mali, “Kurumların yapmadığını bize yıkıyorlar. Mahallemizde belediyenin sorumluluğunda olan hizmetlerle ilgili sorunlar var. Yol, alt yapı ve başıboş köpekler çok fazla şikayet ediliyor.” dedi.

ÖNCÜ HABER MERKEZİ

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr