Nusrettin Mahallesi Deniz Sokakta bulunan bir sitede oturan Mustafa Koca isimli bir vatandaş, sabah kalktığında musluğundan çamurlu su aktığını gördü. Bir müddet bekledikten sonra musluğu yeniden açınca, durumun düzelmediğini gören Koca, Düzce Belediyesi’nin gece saatlerinde bölgede çalışma yaptığı düşüncesi ile sesini duyura bilmek için ilgili şikayetini 0 542 767 18 81 numaralı, Öncü Haber WhatsApp İhbar Hattına yaptı.

“Musluğu açık bıraktım, 2 saat sonra düzeldi…”

Koca şikâyetinde, “Sabah kalktığımız annem kahvaltı hazırlayacaktı, tam çay suyu koyarken ‘çeşmeler bulanık’ akıyor dedi. Ben de baktığımda su kirli akıyor. Bardağa doldurdum, su çamurlu. 10 dakika açık bırakayım düzelir dedim, 2 saat sonra ancak düzeldi. Bu durum 6 ayda bir, ya da 3 ayda bir oluyor, sık sık olan bir şey değil. Çalışma olduğu zaman haber veriliyordu, bunda niye haber verilmedi anlayamadık” dedi.

Bölgeye belediye ekipleri sevk edildi…

Konu ile ilgili Öncü Haber Muhabirinin Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü yetkilileri ile görüşmesi üzerine, bölgeye ekip sevk edildi. Belediye ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerde, çamurlu suyun kaynağının sitenin kendi iç tesisatı ve su deposunun olduğu öğrenilirken, sitede oturan Mustafa Koca ise Belediye ekipleri tarafından bilgilendirildi.

HABER: Savaş ARI