Geçen haftadan beri heyecanla beklenen Düzce Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde sonuçlar ortaya çıktı. TSO Başkanı Tuncay Şahin olurken Meclis Başkanı ise Ahmet Dertli oldu. Seçimlerin ardından konuşmalar da yapıldı.

“25 yıldır böyle blok liste çıkmadı”
“Hepinize teşekkür ederiz. Bizden önce görev yapmış yönetim kurulu başkan ve başkan yardımcıları meclis üyesi arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ederiz.  Sayın bakanımıza, vekillerimize sonsuz teşekkür ederiz. 25 yıldır böyle blok liste çıkmadı. Çok güzel bir birliktelik sağladık. Bunda sonra bunu taşıyacağız. Sayın bakanımızın emrettiği şekilde Düzce’ye en iyi hizmetleri getirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.




“Hedefimiz Düzce’yi daha iyi yere getirmek”
Seçimlerde TSO Meclis Başkanı olan Ahmet Dertli ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“1 Nisan’da yapılan oda meclis seçimlerinden sonra seçilen seçilmeyen tüm arkadaşlarımızın adına bugün yönetim meclis ve genel kurul delegelerinin seçimlerini yaptık. Tek liste halinde belki uzun zamandır Düzce’de beklenen oda meclis üyelerinin tamamıyla tüm gruplar 31 oyla seçildi. Bundan sonra tek hedefimiz Düzce’ye  4 yıllık görevimiz içerisinde daha ileri bir çıtaya çıkartmak.  Sayın bakanımızla birlikte hareket edip tüm birikmiş sorunları bitirmektir görevimiz. Düzce’de seçilen seçilmeyen tüm arkadaşlarımızın meclis başkanıyım. Hepsiyle her zaman kontak halinde, sorunları aşamasında çözüm noktasında görevimizin başında olacağız. Yönetimle uyumlu bir şekilde çalışacağız. Siyasilerimizle, bakanımızla birlikte çalışacağız”  



“Lütfen bunlara izin vermeyin”
Eski Meclis Bakanı Ertan Taşlı ise yaptığı konuşmada;

“Yaklaşık 4 yılın üzerinde meclis başkanı olarak görev yaptım. Özellikle 28 arkadaşımızla birlik ve beraberlik içinde meclis iradesi ortaya koyduk. Benim burada söyleyecek çok sözüm var. Hepsi birlik ve beraberlikle ilgili olur. Haksızlıklara boyun etmeden birlik ve beraberlik içinde çalışmanız lazım. Ortaya koyulan irade sayın Bakanımızın, milletvekillerimizin iradesi olduğu için bizde yanında olduğumuzu söylemek istiyorum. Geçmiş dönemde yapılmış lekeler var, kalem oyunları var. Lütfen bunlara izin vermeyin” ifadelerini kullandı.


 

Haber: M.AYDIN