Son 1 yıl içerisinde sık sık müdürlerin değiştiği Düzce Belediyesi, yönetimin başına Dursun Ay'ın gelmesi ile birlikte yeni bir revizyon ile karşı karşıya...

Düzce Belediye başkan yardımcılıklarında yaşanan istifalar sonrası Ali Güney ve Kadir Badur'un  yerine belediye meclis üyeleri içerisinden iki ismi getiren Başkan Dursun Ay, müdürlerde de değişime gidiyor. Birim müdürü olarak çalışmak istediği isimlerle bir ön görüşme gerçekleştiren Başkan Ay, şuan için 6 müdürü değiştirme kararı aldı.

Buna göre; Zeynan Karabacak'ın müdürlük koltuğunda oturduğu Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne İsmail Işıldak, Nurullah Şahin'in müdür olduğu Ulaştırma Müdürlüğü'ne Eyüp Yurdakul, Ferit Girgin'in müdürlük yaptığı Destek Hizmetleri'ne Ümit Bayrakdar, İlyan Danış'ın koltukta oturduğu İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne Muhtarlık İşleri Müdürü Samim Yavuz, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'ne ise Mustafa Herem'in getirilmesi planlanıyor. Ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Mesude Özcan'ın ise yıllarca vekaleten yürüttüğü İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine bu kez asaleten getirileceği de gündeme geldi.

Henüz imzadan çıkmayan ancak bu hafta içerisinde kesileşmesi beklenen değişimde en dikkat çeken isim ise İsmail Işıldak... Geçtiğimiz temmuz ayında eski Başkan Mehmet Keleş tarafından Mali Hizmetler Müdürü iken uzman kadrosuna alınan Işıldak, şimdi Temizlik İşleri Müdürü olarak yeniden üst yönetime getiriliyor.

Yine Keleş tarafından Düzce Basın ve Halkla İlişkiler Birimi'nin başına Ankara'dan getirilen Gülin Okay'la da bugün itibariyle yollar ayrıldı. 

Öte yandan eski Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın çalıştığı isimlere yeniden müdürlük kadrosu verilmesi de dikkat çekti.

Haber: C. ÜSTÜNER